Palveluumme on tehty tähän asti suurin päivitys 14.0 version myötä, jota olemme työstäneet jo vuoden vaihteesta lähtien. Suurimmat muutokset ovat käyttäjille näkymättömissä, jotka ovat liittyneet siirtymisestä uuteen sovellusympäristöön, jonka avulla voimme taata palvelun jatkuvan kehityksen myös jatkossa. Olemme tuomassa siihen mm. ensi vuoden alkupuoliskolla mikroyrityksen kirjanpitoon tarvittavat ominaisuudet. Vaikka taustalla uusi päivitys on sisältänyt todella suuren määrän parannuksia ja muita muutoksia, olemme pyrkineet pitämään käyttäjille näkyvät muutokset minimissä.

Uuteen versioon on tuotu myös muutamia käyttäjille näkyviä parannuksia, joista lisää alla. Olemme testanneet uutta versiota kattavasti, mutta jos löydätte siitä mitään virheitä, pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme matalalla kynnyksellä, jotta saamme virheet korjattua mahdollisimman nopeasti.

Uudet ominaisuudet

  • Sähköpostiviestien käyttäjäkohtaisen pohjan voi jatkossa tallentaa eri kielille (suomi/ruotsi/englanti), jolloin jos lähetät sähköposteja eri kielillä, voit tallentaa jokaiselle kielelle oman pohjan. Sähköpostin kieli päätellään lähetettävälle, esim. laskulle tai tarjoukselle, valitusta kielestä.
    • Aiemmin järjestelmässä pystyi olemaan ainoastaan yksi pohja per sähköpostityyppi. Jos olit tallentanut tämän, niin se on nyt tallennettu pohjaksi jokaiselle kieliversiolle. Jos haluat ottaa palvelun lokalisoidut oletusviestit käyttöön, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, jolloin käymme poistamassa vanhat sähköpostipohjat asetuksistanne.
  • Ostosuoritukset-raporttiin (Excel) lisätty maksutapa (kuiteille), joka näkyy samassa sarakkeessa kuin laskujen maksutili
  • Mahdollisuus lisätä muistutuksia rahtikirjoille kuten esim. tarjouksille ja tuotteille 

Muutokset

  • Jatkossa myös Basic- sekä Standard -tasolla voi yrityskohtaisten asetusten lisäksi asettaa käyttäjäkohtaisia asetuksia
    • Aiemmin näin oli vain Pro- ja Ultra-tasoilla, mikä saattoi aiheuttaa ongelmia jos käyttötasoa tiputettiin, jolloin mahdolliset vanhat käyttäjäasetukset jäivät voimaan, mutta niitä ei voinut enää muuttaa.
  • Tositteesta pystyi aiemmin lataamaan alkuperäisen tiedoston esikatselun kautta. Jatkossa tämä onnistuu suoraan tositesivulla klikkaamalla Lisätoiminnot – Lataa alkuperäinen.
  • Jos tekoäly ei tunnu toimivan tarpeeksi hyvin tositteidenne tulkinnassa, sen voi jatkossa poistaa käytöstä yritysasetuksista (Menot – Käytä tekoälyä tositteiden skannaukseen)

Bugikorjaukset

  • Jos laskun summa oli 0 euroa, sitä ei saanut asetettua maksetuksi klikkaamalla laskun tilaa, koska Maksettu-tila ei ollut yhtenä vaihtoehtona. Tälläisen laskun pystyi merkitsemään maksetuksi asettamalla sille maksupäivän. Jatkossa sen voi merkitä maksetuksi myös tila-valikon kautta.
  • Ostolaskua luotaessa, jos valitulle tuotteelle oli määritetty verollinen hinta, laskurivin yksikköhinnassa oli pyöristyksestä johtunut virhe. Kiitokset Antille ongelman raportoinnista!